Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

detta

 

 

detta år

2012 sägs vara omvändelsens år

 

drakens år

 

det är inte endast de vita drakarna vilka stiger fram

elementens drakar stiger ur sköldpaddans bröst

 

jag ser

himlars

purpurfåglar

luftens

violljus andning

 

markernas mottagande av

stjärnstoffs

kristallklanger

 

jag ser ett barn lämna

treårstrotset med rödglödgade kinder

 

nej nej nej

kan kan kan

kan själv

 

barnet ropade vill

 

nu begynner

sundviljas

stigar

 

fyra ringar andas i solbad

dropptoner når

femår

 

förtäljer i klokugglas klarhet

allts rörelse

 

ömsar tänder

 

stiger in i sexårsvidd

 

det är inte endast de vita drakarna vilka stiger fram

elementens drakar stiger ur sköldpaddans bröst

 

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 138 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-01 00:06



Bookmark and Share


  Elwania
blir helt tagen av din underbara symbolik
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser