Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


O jag hörde världen...

Det hade fallit tusen stjärnor den där natten
då tusen vita hästar över vintergatans bro
for bort mot
evigheten.

De hade kommit farande från bältet i Orion
fast beslutna att skena över hela himlavalvet
likt en kaskad av efterlängtat ljus bland
mörk
materia.

O jag hörde världens änglar sjöng i kör från Öst...
O jag hörde sju Herdas röster tala...
O från 7 evigheter bort kom ett ljus
i färd mot livets
innersta
kärna.

Så tände du mitt inre Universum!
O vår dag lystes upp
O rymden anslöt sig till
kärlekens
vägglösa...
rum.




Fri vers (Fri form) av Jaramald VIP
Läst 694 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-01 07:06



Bookmark and Share


  Minkki VIP
"och rymden anslöt sig till
kärlekens vägglösa rum."
ett hisnande val av verb och bild, applåd!
2012-03-01

  Elwania
passande text i tiden
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP