Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel IV


bara en liten kaktus
filosoferande över livets

outgrundlighet

väntandes

funderandes

över ordet hålla

stenarna runt omkring
suckar medkännande

livet samlar skuggorna
i sin ficka av ljus

där mellan

avståndet och hjärtat




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-01 10:18



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Behagligt mjuk trots kaktusen!
2012-03-01

  Regn & Grus
Välsmakande & drömsk, synnerligen tilltalande dikt!
Dramatisk i sin enkelhet.
En dikt som ger mig leenden..
2012-03-01

    ej medlem längre
"livet samlar skuggorna
i sin ficka av ljus"


fan vad fint och positivt !
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP