Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du egna Citat, visdoms ord, motton?

Mina är:

Alla stirrar på mig som om jag vore galen ,
kanske jag är det också.

Bättre fäkta bra än illa fly.

Jag är minst sämst och fulast.

Den som söker finner inte,
men den som inte söker finner.

Jag är bäst på att vara sämst.


Vid samma bor som dotter och mor.
Du har en söt dotter men säg det inte,det stannar mellan oss.


Jag är en lesbisk kille,
så killar uppvakta mig inte!
Jag är gravid.

Maktmissbrukare är till för att förbrukas.

Jag är heller vaken och pigg hela tiden hela livet än sover hela tiden.

Bättre fäkta bra än illa fly.

Jag har hellre en varm toupé på mig än sitter i en kall cupe.


Resten får ni hitta på själva!




Övriga genrer (Aforism) av Jean-Michel Orblin
Läst 298 gånger
Publicerad 2012-03-01 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin