Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vindruvstrampare

 

 

vakna i din dagskrud

 

lyft

ögonvingeblad

 

 

upplev

 

solens rörelse

in i

ögonen

 

 

enen skänker blå helandebär

 

varför är stegen

hårda

skal

pipor

 

enen harklar

 

i nu

i nutiden

i nuskalet

 

det hårda

förhårdnade

äggets tidssteg

 

händer det

ting

 

tings

 

tingshas

 

 

likt vindruvstrampare

 

med bara fötter

 

 

trampar änglar skalen

 

frigör

anderosen

 

 

ur kylslagnas skräck

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 116 gånger
Publicerad 2012-03-01 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser