Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varur näri

 

 

 

och vem kan säga varur de är

och vem kan säga näri




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 121 gånger
Publicerad 2012-03-01 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser