Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skallerminns

 

 

 

 

minns du skallrorna

hur ni dansade i vinden

minns du

sångerna

eldarna

 

den stigande röken

 

hur ni skymtade varandra

 

minns du

 

hur rörelsen började

 

rörelsens

begynnelse

 

och änglarna steg in i jordarna

i jorden

 

in i bröst

 

till att leda sången

till att resa vandrarna ur

skalknipor

 

lyssna

lyssna till skallrorna i mina fingrar

 

lyssnar du djupt

dansar ni

vägen

 

ty själen finner ro i rörelsen

 

ro i styrkan

styrka i ro

 

i den ron kan du segla

utan

 

årtag

 

du är i rörelsen

 

rörelsen

leder

dig




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-01 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser