Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonsol

 

 

den enögda blickar vida ut

ögonsolen växer

 

detta öga är ett blad

ellips

en bladellips

i mötet med skönheten andas själsträdet

ögat brister

 

ansiktet har tvenne synliga ögon

ellipser i ögonvingefamn

 

den förädlade synen

vidgar seendet

 

prana

 

varje blad

 

visar vägen

 

se bladen

 

två i en

en i två

 

i detta själsträd

 

visar bladen vägen

 

prana

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-01 21:04



Bookmark and Share


  Lovisa Lindbom
Svårtydigt poetiskt & vackert bildspråk. Vad betyder prana?
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser