Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

silverhav

 

 

 

silverhavet
öppnade slöjor

 

 

 

hennes ansikte strålade
längtande händer ut

 

solen skred in
genom skymningspasset


rörde vid hennes
längtan

 

 

 

träden utandades
grenar

grenar
utandades blad

 

 

 

träden utandas grenar
grenar utandas blad

 

 

 

vinden
kysser träden


orden

sprids

vida






silverhavet
öppnade slöjor


hennes ansikte strålade
längtande
händer
ut


solen skred in genom
skymningspasset

 

 

rörde vid hennes längtan







Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-01 21:32



Bookmark and Share


  MoonCalled
Så otroligt vacker är silver havet
2012-03-13

  nightsoulz
ååå... saknar ord.........
2012-03-07

  Yrre VIP
Mycket vackert och tar steget längre ut i det som är vår och dagg.
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser