Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sandrosor

 

 

säden lägger sig i ringar
sädesringar

haven lägger sig i ringar
havsringar

sanden lägger sig i ringar
sandringar




sandblad lägger sig i ringar

sandrosor
änglarosor




och de blommar


var
annars
än

sandrosor blomma
i öknar



där vandrares
fötter
bränns

pannan
läggs
i djupa veck

andningen
flämtar




änglarosen viskar var
vattensmycke finns till


spruckna
läppars

mattade
öga

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-01 22:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt bra.Kan känna trötta fötter i öknen......
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser