Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåklintsdröm

 


han väckte regnflocken i gryningskälla

med mjuka
tassar

löpa de





han håller trumman högt


möter
soleld

skinn andas
rött


han smeker huden
hon sjunger





genom den flätade korgen
silar han

regnkorn


in i

blåklintsdröm




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 152 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-01 23:07



Bookmark and Share


  MoonCalled
Denna blåklintsdröm skapar vackra bilder som skänker en ett lugn och skimrande drömmar som lever sig kvar i ens sinne och där blir verkliga. Tack för denna vackra text
2012-03-13

  Linda CH VIP
Mytisk, mystisk och väldigt skön.
2012-03-10

  Anya VIP
Backra blå drömmar kommer till mig. Tack!
2012-03-02

  Änglaögon
Håller med, du har ett ordförråd som aldrig verkar sina, fint.
2012-03-02

    ej medlem längre
Vackert ,imponerad av ditt ordförråd!!!
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser