Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppståndelse

 

 

därmed är

allt födelse samt födelsen är

oöverskådlig i

skönhet

 

hör till orden dessa;

 

 

 

och jag säger eder

döden

är icke

död

 

döden är uppståndelse

 

så är kärleken

intet utan död

 

ty kärleken är

 

uppståndelse




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 196 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-01 23:37



Bookmark and Share


  MoonCalled
Så enkel så vacker
2012-03-13

    ej medlem längre
Bra!Fin beskrivning om livet!
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser