Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gallkvistar

 

 

det var så

i är

 

 

hon slocknade

s a k t e l i g a

 

viskade för

släckande av

längtan

 

kanske vänjer man sig

vid

 

 

ensamhet

 

 

gallkvistar

dryper

 

 

undanskymd

 

växer

inte

 

vriden är stammen

 

plågad

utmärglad

 

trädet bär

gallkvistar

 

utan hennes

m e d v e r k a n

 

pärlknoppades

fingrar

 

granatäpplen

bjuder

 

hon

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 162 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-01 23:43



Bookmark and Share


  nightsoulz
kan bara säga små korta ord.. beundrar!! gott att läsa!
2012-03-07

  Yrre VIP
uppryckt blir jag av orden dina!!
2012-03-02

    ej medlem längre
"Viskade för släckande av längtan" Storslaget vännen!!!
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser