Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto våren 2010




VÅR VÄRME

 

 

solen som värmer

snön som smälter

vattnet som rinner

i diket

 

det är våren som är på väg

tycker nyss snön vräkte ner

därute var det tjugo grader

kallt

 

allt går så fort just nu

jag njuter av solen som värmer

på väg ut på min dagliga

promenad

 

 

är jag på väg till mina

fyrfota vänner

 

längtar tills jag kan byta mina

tunga vinterskor med broddar

till skor som är lätta att bära

och gå i

 

jag längtar att få se den allra

första krokusen titta upp i min

rabatt

 

snart värmer solen på min altan

jag kan sitta en stund dricka en

kopp kaffe få njuta av våren och

allt vad den för med sig

 

 

 

 

 

anits 1 mars 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-02 00:07



Bookmark and Share


  Maria T
Visst längtar vi till våren
och vårblommorna
2012-03-05

    maija tuori
Härligt vännen ...jag var ute i dag när solen värme trots vinden ... och jag faktiskt letade efter krokosar ..men hittade inte än ;)
2012-03-03

  Bibbi VIP
Ja, nu är längtan stor.
2012-03-02

    sajo
Skönt med vårvärme minst sagt men idag blåste det isiga vindar.
2012-03-02

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Värmande skaldat. =)
2012-03-02

  Eva Helene VIP
Fint, en skön tid och bättre väntar . . .
2012-03-02

    Birgersdotter VIP
Njutbart...
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP