Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var tid

Var tid
har sina gränser
när ett s k vuxenliv
inträder

Det som var vuxenliv igår
är ungdomstid idag

Vi lever i en tid
då utbildning är biljetten
till arbeten

Ett utbildningsraseri
som gått över alla gränser
och som skapar förlorare

De som av olika skäl
inte hänger med

Ett system som skapar
frustrerade människor
som stoppas vid kontrollerna

Var finns seendet som ser
att alla människor har kvaliteer
att människor mognar olika sent
det finns ingen förutbestämd blomning
för människor

Var finns samhället
som omfamnar alla
och inte ett fåtal




Fri vers av AA VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-02 01:26



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Visdomsord.. ja var...
2012-03-08

    Birgersdotter VIP
Du skriver så klokt...
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP