Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyssen

 

ååh
stigande blod
från tår
till hjässa
mot stjärnors
ursprung

hettande kinder
glans i blicken
som intar

förgyllda toner
att läppja på
under solens mantel
 

för

fram sekundens
inre dräkt
faller
för
dina fötter


i en kyss

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 326 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-03-05 20:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Kyssligt underbar
2012-12-08

  in effigie VIP
en kärlekskyss..underbar medicin...den bästa som finns....jättefint förmedlat :))
2012-11-09

    ej medlem längre
Stiligt, värdigt och mycket gottläppjat!
2012-04-01

    lory
ooooooo denna dikten..ler o grattis till placeringen o kram
2012-03-09

  issac.a.m
underbart...
2012-03-06

    lory
mmmmmm underbart
2012-03-06

    ej medlem längre
Fin dikt. Välkomponerat med stigande och fallande kärlekstryck.
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight