Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är kvar

nu saknas drömmen

tron

nu är du inte här

 

jag ser bara dig bortom

skuggans evinnerliga slut

 

där du stod

där du var

 

är jag

kvar

 




Fri vers av Nio
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-03 00:33



Bookmark and Share


  wildrose
Me like.
2012-03-08

  wildrose
Me like.
2012-03-08

    ej medlem längre
Sorg och saknad.

Man stannar kvar
i förhoppning om att allt ska bli som förut.
Innan förändringen.

Nästa steg är
att gå vidare, men det tar ett tag.
Man måste bli lite trygg i sin ensamhet först.
2012-03-03

    ej medlem längre
ja, du skapar kontraster
som drar upp spänningen..
håller med föregående kommentar..
bra skrivet..
och rubriken, är redan i sig,
stabil.. "Jag är kvar"...
2012-03-03

  Casbah* VIP
noterar att du ofta återkommer till en slags motsatser i dina texter, här-där..borta-kvar.. det skapar spänning i texterna, en känsla av att att slitas mellan viljor, känslor.. nå. Väl skaldat, senaste texterna gillas mycket
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Nio
Nio