Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har lovat någon en söt text idag så nu har jag filat på en... men söt blev den inte är dålig på sötttt va, sjutton då! Ska det vara så svårt?


silversnuten

Sara hoppade jämfota genom den kritritade hagen
tofsarna slängdes hit och dit
medan hon varierade att hoppa på ett och två ben

hon såg att en skugga föll över hagen
där stod Gunnar med den stora magen
han instruerade henne på bästa vis
trots att han var novis

Hon hoppade, fram och tillbaka
och vände sig om och tjöt
- titt ut, silversnut!

Sara tittade troskyldigt upp
på gubben med den stora magen
men gjorde allt som han sade

Gunnar med magen skrattade gott
att magen studsade ikapp med Sara

ohej vad det gick
Sara kastade stenen i prick
rätt i Gubbgunnars navel
och sedan studsade Sara resten av dagen




Fri vers av lilla t
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-04 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t