Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg till R


så kallar den grå staden på min vilsna själ
den som vandrar som en främling i bortomrummen
där livet ligger nedpackat i flyttkartonger
njutbart märkta med upp och ner

är det sorg jag känner?

eller vemodets blå smekning?

tänker jag när jag packar min blomstrande väska
med tröjor av mjukt och tröst och doft av troll
i det vilda östern väntar kaniner och storhetsvansinne
snöstormar och spårvagnsskrammel

och det bästa av allt

tofflor med gos





Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-04 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP