Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är lika olika

Jag finns
Det gör inte du
Ingenting existerar
Du är allt




Övriga genrer (Aforism) av lovisals
Läst 328 gånger
Publicerad 2012-03-04 23:28



Bookmark and Share


    aaniee
Så himla vacker. Känslan bara... fanns där... sjukt bra! :)
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

lovisals