Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår spegel

Vi fångades i en krossad spegel,
en smutsig reflektion
och sprickorna skulle aldrig
tyna från hyn.

Över världenshaven under svart segel
i sökandet efter perfektion,
tillsammans med de löften
som var dömda att
brinna i skyn.




Fri vers av lovisals
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-21 09:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
poesi när det är som bäst. jättevacker!
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

lovisals