Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt om valet att befria sig från beroendeframkallande och svidande kärlek.


Vi, på låtsas

Kvävd i ett maktbehov,
en opersonlig karaktär,
bunden och fångad
i en falsk atmosfär

Allt för kontrollen
över det det du ej kan röra,
inget för att skydda
det hos dig, jag kan förstöra

Lät dig in på en plats
där jag varit förut,
där vi för sista gången möts
av den oriktiga sanningen

Och en nostalgisk ton
svider genom mitt beslut,
när jag svär att jag aldrig
kommer tillbaka hit igen




Bunden vers av lovisals
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-21 22:59



Bookmark and Share


  Tino
Jag känner vemod, beslutsångest
en text som ger mig tankar
2013-03-18
  > Nästa text
< Föregående

lovisals