Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsord

Förankra dig i min luft
Bränn alla fotsteg
Det finns tusen världar
och jag är från alla utom din

-Jag ger mig av nu, sa hon
Atmosfären magrade
och du hittade aldrig riktigt tillbaka

Men se på mig
Insvept i oset från din cigarettrök
vid köksfläkten
ärrad in i varje cell

Se på mig innan jag avdunstar
går under
förtärs

Bensinen är slut
Glöden kallnar
Tiden är inne
för snart smälter stjärnorna in
i morgonhimlen

Du fimpar alla misstag mot asfalten
Jag vet att du vet
att i varje ögonblick som är kvar
vill jag vara vid liv
Och det vet jag att du också vill

Du vågar bara inte säga det




Fri vers av lovisals
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-20 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lovisals