Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen vi går för de andra

Kysst av tomheten
på bottens vassa underlag
äckligt medveten
om samhällets regelbundna
undantag

Som att gå i en trappa utan steg
skjuta ett skott som redan är avlossat
förbanna dem som teg
när den oskyldiges hjärta blev krossat

Vi har lidit för varandra
slåtts om syrefattig luft
och på rosentaggar fortsatt vandra
men lagt känsla bakom förnuft

Nu är det tid och upp till kamp
vi ska ta över vår atmosfär
vi är inne på vår sluttamp
och snart är framtiden
vi drömt om här




Fri vers av lovisals
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-15 19:54



Bookmark and Share


  mickech
Bra rutet!!
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

lovisals