Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passion

En frukt, en känsla.
Penseldrag, studio noll.

Ljussättning, testa, tagning.

Svart vitt, mellanformat.
Mitt.

Utlösning.
Avslut.




Fri vers av Anna Isabella Sandberg
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-05 02:08



Bookmark and Share


  cilax VIP
kulskrivet, vackert dessutom
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna Isabella Sandberg
Anna Isabella Sandberg