Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olaglig älskarinna

Graffiti, åh min kära älskarinna.
Hemliga vän om natten.
Jag delar din kärlek med många,
men jag håller dig för mig själv.

Inte blir det vackert när jag talar till dig.
Inte vill jag visa det jag gjort,
för någon annan än dig.

Sömnlös i mörkret
saknar jag dig.

Adrenalin, aerosol
och annat vi inte talar om.




Fri vers av Anna Isabella Sandberg
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-05 02:11



Bookmark and Share


  in effigie VIP
...härligt...flyter som en porlande vårbäck genom poesins luftlager...
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna Isabella Sandberg
Anna Isabella Sandberg