Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan avtryck


en gång fann jag mig själv
mot stenens mun och i sandens fotspår
lutande bland trädens skuggor
och i snärjgräsets mönster

så öppnades dörren till min skurvang
stormarna slet stjärnorna från mitt tak
och vindarna fick hattarna att gråta

och jag lät det ske

som en törstande skeppsbruten drack
jag av rommen i de brända lövens skugga
lät jag förstoringsglaset tatuera min hud
med illusioner och drömmar

tills jag slukades av skyttgravens flodvåg av intet

om jag är försvunnen?

det återstår att se




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 294 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-05 12:35



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra
2012-03-06

  Nils Teodor VIP
Vackert skrivet
härlig kreativitet
2012-03-05

  Fru Intighet
"stormarna slet stjärnorna från mitt tak
och vindarna fick hattarna att gråta"

"om jag är försvunnen?

det återstår att se"

Vackert, bra avslut!
2012-03-05

  Jan Widströmer VIP
Fantasifulla ordkombinationer, lättsam surrealism... :-)
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP