Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om Livet


Livets början och slut


Mitt liv började i en kvinnas mage

Förhoppningsvis är det inte så det slutar

Kannibaler är sjukt skabbiga

Men visst skulle det vara ett vackert sätt att knyta ihop säcken på?




Fri vers av kulturtant91
Läst 290 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-05 21:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Badoom dish*
2012-03-23

  Silverstripe
Härligt! Fick mig att skratta! :-D
2012-03-11

  Emma-Josefin
Haha, åh. Marcus <3
2012-03-06

  Saring
Hahahaha!
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

kulturtant91