Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om sammanhang


Tillbaks på ruta 1 (En dikt om mänskligheten)

Jag funderar på min inre känsla
Är den liten och lurvig
Eller stor och pompös
Du nalkas mig, min vän
Nä, dra på trissor!
Jag hör ditt hjärta slå med dubbla hopp
Nästan som min stora snopp
Jag har en häst som går på dropp
Skratta inte, era jävlar
Mitt liv är min konst
Min konst är min deklarationsblankett
Pengar på banken
Smör i kastrullen
Du tvivlare!
Jag har nog vad jag behöver
Släpp mig fri och vi rymmer inatt
Vi tar bussen till Närke
För att finna frid i stormen
Blodspår i sanden
Fingrar fast i kakburken
Finnegans vaka all over again

Allt är lidande




Fri vers (Fri form) av kulturtant91
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-05 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kulturtant91