Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om ett folkhälsoproblem


Varning!

Sexfantasier kan vara skadliga
för dig.
Det visar
en ny studie.
Att drömma om mer realistiska mål
är bättre.
Varning för sexfantasier




Bunden vers (Limerick) av kulturtant91
Läst 314 gånger
Publicerad 2015-10-22 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kulturtant91