Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om obehaget


Det åskar

Jag är rädd
Blixtar och dunder
Magiska under
Överallt är det blött
Inte jag
Jag är kall
Varför låter det så mycket?
Tro mig, jag vill ju bara bli älskad
Är det helvetet ute?
Är det i mig?
Fuck off and die
Inga magiska under
Det åskar

Allting är lidande




Fri vers (Spoken word/Slam) av kulturtant91
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-06 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kulturtant91