Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




är det så här?

 

 

är det så här

allt kommer att bli en dag

så tyst

så tröttsamt

som allt känns just nu

 

hoppas på en bättre

morgondag

att mörkret övergår

i ljus

 

jag vill inte ha det så här

men  vad kan jag göra?

mer än det jag gör

för att få må bra

 

i morgon när dagen gryr

önskar jag mig

ljus och värme

sol

och en himmel

blå

 

dags att gå till sängs

läsa några rader

hoppas

sömnen vill komma denna natt

 

 

anits 5 mars 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-06 00:13



Bookmark and Share


  Anya VIP
Önskar diktarjaget rofyllda nätter.
2012-03-08

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Åter igen så bra skrivet. =)
2012-03-07

  Lars Hedlin
Värme o kramar
2012-03-07

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-03-06

    lory
kramar o värme till dig
2012-03-06

  Eva Helene VIP
Hoppas den nya dagen ger dig styrka och glädje!
2012-03-06

    Birgersdotter VIP
kram
2012-03-06

    ej medlem längre
Vi lever å hoppas!
2012-03-06

  Bibbi VIP
Skriver under på Vici
2012-03-06

  LassO
dagar upp och ner
2012-03-06

  Vici
Det tror jag inte att det
skall bli.

Det vänder skall du se.
Till Herren vi ber.

Hoppas du får sova nu
kära du!
Kram!
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP