Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om lidande


Lidande

En vis man sade

Vänner är som potatis

Äter man dom

Så dör dom



Allting är lidande.




Fri vers av kulturtant91
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-06 10:03



Bookmark and Share


    lory
instämmer
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

kulturtant91