Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade Vår

Blyg marssol

värmer

mitt frusna jag

 

tinar försiktigt

själens

trasiga iskanter

 

älskade Vår

i blommig klänning

vindrufsigt hår

 

nu är du här

bärande liv

och död

i dina händer

 

vemodet gungar 

mina tankar

om svunna år

 

livet har tagit

och gett

som livet gör

 

timglasets sand

silar sakta

ändå

sekundlika

 

jag fångar Våren

i minnets fjärilshåv

att njutas

i vintertid




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-06 10:16



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
den avslutande versen.. så fint...

"Jag fångar Våren

i minnets fjärilshåv

att njutas i vintertid"
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP