Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heliga hjärtan

Heliga hjärtan...
...tar man hand om
...ger man något som är värt att slå för
...är värt någon annan än dig

Inte:
Skabaragåpåfotboll skabarasepåtv skabaragöranågotannatsomärviktigarejustnu

Heliga hjärtan är:

V
I
K
T
I
G
A
S
T




Fri vers av Ebba Lundin
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-06 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba Lundin