Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompostering

Chosiga figurer väljer att avskärma sig från epikurismen.
De vill mellan gärnsmyg och gärning vara hallucinatoriska men inte för något i världen oprofessionella.

Ett hjältesdåd hjälper inte mot jämbördiga jämkningar.

Tyvärr




Fri vers av Ebba Lundin
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-21 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba Lundin