Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chocken

Tiden som stannar
Adrenalinet som pumpas runt i magen...
Det olämpliga skrattet
Tomheten
Det vaga illamåendet
...och ner i benen
Hålet i bröstet
Hatet
Meningslösheten
Betydelsen...
Otryggheten
...av betydelserna
Men gemenskapen
...
Den 22 juli.




Fri vers av Ebba Lundin
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-19 21:02



Bookmark and Share


  Jennifer Solórzano
Känner paniken..,, jättebra! :)
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ebba Lundin