Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min lillasyster


Min älskade lilla Runa

Min älskade lilla Runa,
det är tur att jag har dig

Utan dig skulle jag alltid vara den där tysta lilla osäkra eleven i blekta jeans som aldrig tycker hon är god nog

Det är du som gör så att jag känner mig behövd och älskad,
på riktigt

Du får den andra sidan av mig som inte behöver uppföra sig ordentligt att titta fram och säga några ord och utföra några handlingar den också,
inte alltid så lyckat då den kan skapa ilska och irritation,
du vet vad jag menar


Min älskade lilla Runa,
det är så härligt att se att du växer upp och har ett förstånd som blir bredare för varje dag,
för du kommer hem med nya erfarenheter ideligen,
som du berättar för mig,
och som jag kommenterar,
vi skrattar,
sen måste du sova

Jag har förstått vilken förebild jag måste vara för dig,
och faktiskt du för mig

Inget ska någonsin få komma emellan oss,
lova

Min älskade lilla Runa,
det är tur att jag har dig,
det är tur att du har mig

Det är tur att vi har varandra

Min älskade lilla Runa





Fri vers av Ebba Lundin
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-29 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba Lundin