Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om sanning och tårar


Sanning och tårar

En sak jag har tänkt på

Något som har sysselsatt mitt sinne

Såväl dagar

Som nätter

Finns det någon objektiv sanning

Eller finns det bara

Åsikter

Relativa ståndpunkter

Dom som hävdar det

Dom som menar att sanningen är lögn

Dessa har aldrig smakat tårarnas beska sanning

Ilskans krutosande svavel i halsmandlarna

Allting är lidande




Fri vers av kulturtant91
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-06 21:50



Bookmark and Share


  Fullmåne
allt är ett subjektivt bedömande
objektiviteten blott en chimär
och lidandet -
ett inlärt sätt att hantera känslor
som ingen vill veta av.
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

kulturtant91