Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev den med ett leende Jag lovar Jag kommer att fortsätta le


För allt

För varje gång jag ljög om något litet

Alla timmar jag spenderade med annat

När jag drog mina problem

Om mina axlar


Jag satt så många gånger

På golvet med händerna över öronen

Med ögonen i nacken

För alla dagar då allt jag gjorde var att minnas


Jag har inte en aning längre

Du hängde pärlor kring min hals

Byggde juveler av klockor

Som hade slut på tid

Du tog isär mekaniken

Som inte fick mig att gå

Och bytte ut den

Tick, tick, tick

Tack


Jag hade alltid den där känslan
Av att vi skulle kollidera

Sluta snudda vid varandra
Sluta dansa axel mot axel
Och istället gå sida vid sida

Nu rimmar alla fel ord

Tiden är tillbaka och

Det svartvita flyter samman

Till klyschans grå nyanser

Och kuggarna missar varandra


När jag målar duvor på mitt fönster

Och låter stenarna falla från bläcket

Från bröstet


Känner jag bara saknad




Bara saknad

Som den är

Som den var





Jag saknar min bästa vän





Mer än jag saknar

Mer än det


Och även om ingen förstår

Även om ingen vill

Ingen kan

Så kan jag

Vill jag

Jag vill att tiden passerar

Att klockorna fylls igen

Med tick, tick, tick

Tack

För allt.




Fri vers (Fri form) av Albin Jonsson
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-07 01:12



Bookmark and Share


  dubbelve
ÄLSKAR "klock-liknelsen"


"Jag vill att tiden passerar

Att klockorna fylls igen

Med tick, tick, tick

Tack

För allt."

fint att du upprepar det också.
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Albin Jonsson
Albin Jonsson