Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdig

Kommer jag att vara förberedd nästa gång?

Kommer nästa episod vara något nytt,

Eller bara något annat...


Om det ska finnas någon tröst

Så måste jag vara en av många

Så att det inte var ett misstag


Om det var något speciellt

Så kommer det fortsätta att göra ont



*asterisk



Jag är så trött på att gå i cirklar

Runt, runt, runt, tunt

Tungt

Tvunget



Bli cyniker och inse att allt har ett slut

Eller bli idealist och leva på drömmar



´´Middleground``




förändring.





Varför asfalterar vi bara över grånade vägar

När vi lika gärna kan lägga nya



För att det inte finns plats för fler





Allt känns som dåliga skämt.




"Tankar, Tankar, tankar." --- italic



Det finns inga kommandon kvar
Och aktivitetsfältet innehåller bara skräp


Inte igen


Om det här känns som nonsens

Så är det antagligen för att det är vad jag är just nu.



Jag är så jävla färdig.




Fri vers (Fri form) av Albin Jonsson
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-07 04:52



Bookmark and Share


  dubbelve
"Varför asfalterar vi bara över grånade vägar

När vi lika gärna kan lägga nya"

grymt skrivet.
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Albin Jonsson
Albin Jonsson