Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev


jag fick brev från sparvarna
idag , de sa att det händer
att hon tänker på mig

bara detta var ett glädjebudskap

sommarfrön från en annan tid
täcker bakgården

och ett ensamt eko ropar

håll ut

gå inte sönder i din längtan

*

min älskade är en bomb

hon gömmer ett rovdjur under huden

men hon talar tyst och vackert




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 273 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-07 10:30



Bookmark and Share


    MaryMo
de här skulle stå sig fint var för sig, men kontrasten blir häftig när du sätter ihop dem! Bravo!
2012-03-08

  desert star
!!!
2012-03-08

  Linda CH VIP
Imponerande skönskrift med en häftig touch!
2012-03-07

  Daniel_78 VIP
snyggt med sommarfröna och småfåglarna
och ropet
och jag gillar att hon är en bomb,

tycker att du har ett väldigt levande språk
2012-03-07

    ej medlem längre
ljuvlig fån början till slut...
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin