Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brusten ytspänning

det går små, skönt smärtsamma, stötar genom min kropp, varje liten beröring, utandning, sänder tusentals av mina nervändar i bultande extas och jag får svårt att andas, kippar tungt, lite i otakt samtidigt som jag tittar utan att se, jag ser inte, blundar och förnimmer färgexplosionerna bakom mina slutna ögonlock, och doften av dig fyller obönhörligt mina öppnaste porer, varje hålrum i mig, ventrikel, veckar sig mjukt, krumbuktar sig sådär som i vatten, sensuellt trögt och små bubblor av förbrukat syre stiger långsamt upp mot ytan, brister där ytspänningen så länge, i alltför lång tid, signerat den nedre kanten av mitt liv i tung längtan.

när jag blundar ser jag bara dig.




Fri vers av Fullmåne
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-07 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fullmåne
Fullmåne