Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uteblivet blodbad

jag hade nog kunnat tänkt mig att stycka sönder, trasa fullständigt, slita itu, sprida stänk under glödhett hat och hudrester under fingernaglar. pissa hårt på, spotta sylvasst genmäle, typ rabiat ursinne.

men så kom jag av mig.

någon tryckte på gilla-knappen på fejan. någon sa något snällt, positivt.
och så lekte livet igen.




Fri vers av Fullmåne
Läst 272 gånger
Publicerad 2012-03-07 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fullmåne
Fullmåne