Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara så.


Doftgranar och annat som hör livet till

funderade idag. när jag satt på kyrkogården och rökte.
om det här med att gå ur tiden.
gå.
ur.
tiden.
gå ur tiden.
(han har gått ur tiden)

klivit av. tåget. livståget. ur.
perrongen är det där på sidan om. när man går ur. går. av?
och nerplöjd i en Guds åker.
rätt och slätt en bonde. den där Gud

så. innan?
går man in i tiden då
då - när man föds?
(han har gått in i tiden)

innan.
efter.
under. tiden. (det där som är livet)

innan. under. ur

doftgran. märkliga grejjer. varför tillverka något som plasten ska sitta kvar på när man använder det.








Prosa av Fullmåne
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-22 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fullmåne
Fullmåne