Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte räckt ännu



Om sol vandrar dagar nu
uppgång och nedgång

livet dagas däremellan
som det ljus man fångar med

en hand.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-07 20:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så äre. å speciellt i norrland. där får man fång ljuset i en hand. kvickt, innan det försvinn!
2012-03-10

    Max Poisé
Där fångas jag!

Underbart!
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP