Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min äldsta, ännu hittad dikt från 1964




Tankar, nr. 7.896

 

Av vänlighet  finns inget spår.

Vad finns kvar?

Helvetets eld?

Himmelrikets portar?

Vad ska öppnas för den som inte bär någon synd+

Så vad blir det,

ett överbefolkat helvete.

eller himmelrikets portar stängda.

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-07 23:30



Bookmark and Share


    lory
funderingar om det goda o det onda är alltid aktuella
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP