Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte en haiku




bara tre rader

du måste inse
detta är icke en dikt
bara tre rader




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2012-03-08 08:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det här är ingen kommentar, bara en serie hopflätade bokstäver hämtade ur tidningen från i höstas.
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP