Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feberdag

Det är en underlig feber i träden idag

röda ljus mellan smala grenar
kastar skuggor i själens gränsland

oro som seglar
över grusgången

och en nyfödd visshet
som väntar på ord

*

på andra sidan stängslet
en gunga, fjolårslöv
vind och plast

avsaknad som är

och ljudet av en dödlig längtan




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-08 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin