Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snake in the eagles shadow




I



Lif o. Lidande -

Bakbunda känslor berusad fredag
tyst
genom snabba kvinnors enkla.


Ditt huvud är en dålig man
du är jag vi är
ingenting alldeles &
dålig tid suger tomt:

Igensydd tid
kallar det iskristallen
knivblicken kalkylrocken

stilla




II




Kan inte var en demon med rygg
talar i skuggan av Hitler
och gör en cocktail av mig själv

Hästar springer fritt över nervbanor
trådarna spelar cello
kaos råder,
ord framträder


Jag förstår ingenting.












Fri vers av dead_prez
Läst 524 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-08 19:54



Bookmark and Share


  Nanna X
du är grym, i flera bemärkelser.
2012-03-09

  Ninananonia VIP
:) ja så kan det kännas... ibland förstår man...ibland ingenting...
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

dead_prez
dead_prez